Műanyag újrahasznosítás

Újrahasznosító gépsorok műanyag hulladékokhoz.

1987 óta a Műanyag-újrahasznosítás világában

Vállalat

A Gamma Meccanica S.p.A 1987 óta tervez és gyárt a legkülönbözőbb műanyagok újrahasznosítására szolgáló gépeket és üzemeket. Minden üzem egyedi tervezésű, és a lehető legjobb teljesítményt nyújtja, továbbá a legjobb minőségű granulátumokat vagy egyéb végtermékeket állít elő.

A vállalatnak mind az 5 földrészen vannak irodái, közös és ellenőrzött vállalatai és ügynökségei, amelyek a világ bármely országában szavatolják a gyors és hatékony szervizszolgáltatásokat. A műanyag-újrahasznosító rendszereket a környezetvédelem iránt érzékeny, illetve olyan országokban használják, ahol az újrahasznosított termékek használata gazdaságilag előnyös. A vállalat az évek során szerzett tapasztalatai és kulcskompetenciái, valamint a magas szintű műszaki megoldások alapján folyamatosan képes megfelelni a nemzetközi piacok egyre nagyobb követelményeinek, és testre szabott megoldásokat tud kínálni minden ügyfelének.

A Gamma Meccanica gyártási folyamatainak fontos jellemzője, hogy a tervezés, a gyártás, a szerelés és a tesztelés minden egyes gép esetében házon belül zajlik, így a vállalat közvetlenül kontrollálja a fejlesztés és gyártás minden egyes szakaszát, és ennek is köszönhető, hogy a gyártott berendezések minősége kiemelkedő. Az ügyfél a kereskedelmi és műszaki osztállyal folytatott kommunikáció keretében a tervezéstől a berendezés teszteléséig maga is részt vesz a projekt minden fázisában. Ez segíti a kölcsönös bizalomra épülő kapcsolat és a kölcsönösen előnyös együttműködés kialakulását a szállító és az ügyfél között.

A legfontosabb feldolgozott anyagok

A Gamma Meccanica S.p.A. gépsorain egyebek között az alábbi hulladék műanyagokat lehet feldolgozni: LLDPE, HDPE, LDPE, HMWPE, EVA, PP, BOPP, OPP, PS, EPS, XPS, ABS, PC, PET, PA, TPU, TPE, bio-polimerek stb.

A főbb berendezéstípusok

A következő berendezéstípusokat forgalmazzák:

  • COMPAC gépsor kis sűrűségű és nagy maradék nedvességtartalmú anyagokhoz;
  • CONVENTIONAL gépsor különböző adagolórendszerekkel, olyan műanyagok újrahasznosításához, amelyeket a feldolgozás előtt már megőrölték vagy méretüket más módon csökkentették. A Conventional felszerelhető a merev anyagok, fóliák vagy habosított anyagok megőrlésére alkalmas FORCE FEED (kényszer betáplálás) rendszerrel, amely tároló silót, szimpla vagy dupla szállítócsigát tartalmaz.
  • TANDEM gépsor nyomtatott, erősen szennyezett és nagy maradék nedvességtartalmú hőre lágyuló műanyagok feldolgozásához.