Power Curbers & Power Pavers

A Power Curbers&Power Pavers szegélyhúzókra specializálódott vállalat 1953 óta van jelen a piacon. A Power Curbers telephelye az Egyesült Kriályságban, Salisburyban van, míg a Power Pavers Cedar Fallsban, az Egyesült államokban található. A Power Curbers vállalat gyártotta a világ első automata szegélyhúzó gépét.

Ma a Power Curbers&Power Pavers legkiválóbb formájú betonburkoló gépek és berendezések gyártója, ahol ötvözik a legkorszerűbb gyártási folyamatokat a kiváló tervezéssel, így gépeik nagy teljesítménnyel bírnak, de kevés karbantartást igényelnek. A Power Pavers az utca-, autópálya- és repülőtér-építéshez használt betonburkoló berendezések teljes sorát gyártja, közülük legkiemelkedőbb a csúszó zsalus betonfinisher.

Mindkét létesítmény a legfrissebb fejlesztéseket alkalmazza a lean gyártás, a hulladékcsökkentés és a gyártási idő minimalizálása érdekében. A Power Curbers & Power Pavers szervezeti partnerségek, innováció és komplex projektekre vonatkozó megoldások révén továbbra is vezető szerepet tölt be a slipform iparágban.

Szegélyhúzó gépek

No posts found!

Beton finisherek

Csúszó zsalus / slipform beton finisherek

Formázó betonfinisherek