Bomag BC 473 RS-5 hulladéktömörítő kompaktor

Leírás

Ez a hulladéktömörítő kifejezetten nagy és kis hulladéklerakókban való használatra készült, ipari vagy háztartási hulladékot tömörít, beleértve az ömlesztett hulladékot és az építőanyagot is.

Kibocsátáscsökkentés és pénzmegtakarítás BOMAG hűtőrendszerrel: hidraulikus meghajtású, megfordítható és fordulatszám-szabályozott ventilátor a tisztításhoz, ezzel pénzt spórolhat és növelheti a gép rendelkezésre állását. Az intelligens hűtőrendszer a hőmérséklet függvényében állítja be a légáramlást az üzemanyag-fogyasztás és a zajkibocsátás csökkentése érdekében.

Multifunkcionális RS változat hidraulikus emelőberendezéssel: a hulladéklerakón történő többfunkciós használathoz (szállítás, kezelés és rakodás) magas termelékenységet biztosít.

Hatékony, biztonságos és gazdaságos kanál RS változatokhoz:

  • robusztus kanál rácsos rögzítéssel a kiváló láthatóság érdekében,
  • a karbantartási idő csökkentése érdekében a vágóél vagy a kanál három szakaszos fogakkal, amelyek gyors cserélhető tartókba vannak szerelve.

Termékjellemzők:

  • Hatékony, biztonságos és gazdaságos BOMAG dózerpengék
  • Hatékony, biztonságos és gazdaságos BOMAG Semi U-penge
  • Keréktárcsák cserélhető sapkákkal – A legkiválóbb minőségű, kovácsolt cserekupakok a kiváló hulladékaprításához és tömörítéséhez
  • Hatékony tömörítés BOMAG Polygon kerekekkel – Kiváló aprító és gyúró hatás

Galéria

Részletes termékadatok

További információk

Motorteljesítmény

210 kW

Munkaszélesség

3198 mm

Üzemi súly

25700 kg

Érdekli a termék? Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés