Allu Transformer M kanalak

Leírás

Az M jelű szériába tartozó ALLU TRANSFORMER kanalak között számos többfunkciós, bányászati, valamint egyéb ipari célokra tervezett típus található. Ezek a hidraulikus munkaeszközök lehetővé teszik a gyors és gazdaságos kitermelési eljárások alkalmazását akár fagyott anyagok esetében is.

A kotrógépre szerelt, M szériába tartozó TRANSFORMER anyagfeldolgozó kanalak nagy sebességüknek és mobilitásuknak köszönhetően ideálisak bányászati célokra. Használatukkal közel kétszer akkora feldolgozási kapacitás érhető el, mint egy lassan mozgó, normál homlokrakodó esetében.

Az M széria kanalait homlokrakodóra szerelve másodlagos anyagfeldolgozási és kisegítő feladatokhoz ajánljuk. Alkalmasak lehetnek például kikötői és erőművi felhasználásra, vagy más olyan helyek kiszolgálására, ahol nagy mennyiségű anyagot tárolnak ömlesztve. A homlokrakodókra szerelhető kanalak egy speciális adapterrel vannak ellátva, amely biztosítja az ideális ponton történő rögzítést a gémszerkezeten. Továbbá a munkaeszköz által kifejtett maximális erőt optimalizáló és a szállítási pozícióban való rögzítést.

Főbb felhasználási területek:

  • Anyagkitermelés, bányászat
  • Kikötők, erőművek és tárolólétesítmények kiszolgáló tevékenységei
  • Ipari tevékenység

 

Műszaki adatok, termékopciók a mellékelt adatlapon találhatók.

Galéria

Részletes termékadatok

További információk

Érdekli a termék? Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés