Steinert

Steinert

A Steinert egy 1889 óta működő német vállalat, melynek elsődleges célja, hogy olyan élvonalbeli technológiákat biztosítson másodlagos nyersanyag előállítására. A Steinert erőforrások felkutatására, megtalálására és válogatására specializálódott. A vállalat névadója használta először a mágnesességet, a vas acélsalakból és törmelékből való kinyerésére. Forradalmasították az excentrikus nem-mágnesezhető fémleválasztó technológiát.

Egyrészt a kiforrott mágneses technológiák alkalmazása, másrészt az elsődleges és másodlagos nyersanyagok adatalapú nézete példátlan előrelépést tesz lehetővé az erőforrások felkutatásában és válogatásában. Ez lehetővé teszi, hogy új áttöréseket érjenek el a rendkívül jövedelmező körforgásos gazdaság felé vezető úton.

A Steinert mindig is kiváló mágnestechnológiát és a legmodernebb szenzortechnológiát fejlesztette a válogatáshoz és a termékekhez. Ezek a technológiák lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy hozzáadott értéket teremtsenek saját munkaterületükön, legyen szó hulladék- és fém-újrahasznosításáról (másodlagos nyersanyagok visszanyerése), vagy nyersanyagok elsődleges előállításáról.

Mágneses tárcsák / öntisztító függőmágnesek