Mecalac AS600 forgózsámolyos homlokrakodó

Leírás

’Swing Concept’ – Ennek a gépnek a stabilitása 100%-ban biztosított: bármit is emel meg az elülső kanál, a hátsó tengely rögzítése után 180°-kal elfordítható anélkül, hogy a stabilitás csökkenne. Ennek a hihetetlen stabilitásnak köszönhetően minden helyzetben és minden terepen a Swing rakodó képes gyökeresen átalakítani az építkezések logisztikáját. Kis fordulási sugara nagyfokú manőverezhetőséget biztosít, még a legszűkebb építkezési területeken is.

A városi építkezések gyakran zsúfoltak, a munkaterület korlátozott, a talajviszonyok pedig gyakran nem megfelelőek. Az egy darabból álló váz köré tervezett, alapfelszereltségként 3 kormányzási móddal – 2-kerék-kormányzás, 4-kerék-kormányzás, lengőkaros kormányzás- a gép mobilitása 100%-ban biztosított.

A Mecalac AS600 lengőrakodó a termékcsalád legkompaktabb tagja. A merev alváznak és a négykerék-kormányzásnak köszönhetően kiváló stabilitása mellett kategóriájában a legjobb fordulási sugarat (3185 mm) kínálja, különösen, ha a gém 90°-os irányban van beállítva. Tágas, 2 ajtóval felszerelt fülkéje kiváló kilátást biztosít a kezelő számára, ami tovább növeli a biztonságot a munkaterületen.

Galéria

Részletes termékadatok

További információk

Üzemi súly

4400 kg

Motorteljesítmény

36.4 kW

Kanál térfogat

0,6 m³

Érdekli a termék? Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés