Allu 300 HD talajstabilizációs processzor

Leírás

A 300 HD egy sokoldalú hidraulikus keverőegység kotrógépek számára. A 300 HD felszerelésével a kotrógép egy könnyen mozgatható és hatékony keverőteleppé változtatható.

Intelligens szerkezet

A 300 HD képes hatékonyan kezelni a különböző anyagokat, mint például, a tőzeget, az iszapot, a sarat és a szennyezett talajt. A keverés hatékonysága a dobok intelligens, vízszintes elhelyezkedésén és a keverőelemek egyedi szerkezetén alapszik. A dobok szabályozottan és három különböző irányba mozogva keverik az anyagot.

Anyagmegmunkálás 3 m mélységig

A 300 HD az anyag minőségének és a kotrógép gémhosszának függvényében 3 méter mélységig képes az anyag megmunkálására. Mivel A 300 HD csak egy adapter, így a kotrógép más munkálatokra is használható a terepen. A 300 HD egy tökéletes eszköz mind kis, mind nagy mennyiségű anyag összekeverésére.

Tartósságra tervezve

A 300 HD kemény, hegesztett acélkerettel rendelkezik, és valamennyi kopóalkatrész kopásálló acélból készült és cserélhető. A hidraulikus, radiális dugattyús motor az energiáját a kotrógép hidraulikus rendszerétől kapja. Ez forgatja a dobokat a tengelyek és a fogaskerekek segítségével. A karbantartási igénye minimális.

Könnyen felszerelhető

A 300 HD csapos szereléssel vagy gyorscsatlakozós adapter-lemez segítségével könnyen felszerelhető a kotrógépre.

Paraméterek:

  • Maximális megmunkálási mélység: 3 méter
  • Hidraulika: Kétutas, 350 bar, 300l/min
  • Max teljesítmény: 160 kW
  • Súly: 2.400 kg + adapter
  • Alapgép: 25-45 tonna

Galéria

Részletes termékadatok

További információk

Érdekli a termék? Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés