MECALAC

Gumikerekes kotrógépek

Vevőink igényeinek kielégítésére 2 különböző kialakítású MECALAC kotrógépeket különböztetünk meg. A gumikerekes kotrók a kotró és a rakodó gépek tökéletes kombinációja. A csuklós alváznak, a négykerék-meghajtásnak és a 360 ° -os elfordulásnak köszönhetően minden terepen rendkívül mozgékonyak.

Típusok


Lánctalpas kotrógépek

A lánctalpas kotrók, a 10 km/h sebességet elérő mini kotrógépek és a teljes forgású kompaktrakó intelligens, innovatív fúziója. A kotrógépek tervezésekor az volt a cél, hogy csökkentsék az adott munkaterületek gépeinek számát gazdasági és környezetvédelmi szempontokból. A gumikerekes kotrók kielégítik az egyes feladatokat az emelési, az ásási munkák elvégzésénél, illetve a könnyű gépkezelés terén, miközben megőrzik a gép mozgékonyságát. A lánctalpas kotrók ideálisak azok számára, akik egy stabilabb gépre vágynak és szeretnék kihasználni a Mecalac kompakt kialakításának és sokoldalúságának előnyeit.

Típusok


TÁJÉKOZTATÓ
szervezeti jogutódlásról
A Profi-Bagger Építőipari Gépkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (Jogelőd Társaság) és a Profi-Bagger Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság (Jogutód Társaság) (együtt: Társaságok) a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk”) 3:45. § (2) bekezdése a) pontja szerinti, 2021. január 31. napjáról 2021. február 1. napjára hatályosuló beolvadásos kiválást hajtottak végre. A beolvadásos kiválással összefüggő változásokat a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága 2021. január 26. napi végzéseivel bejegyezte.

Ennek értelmében a Jogelőd Társaság szerviz szolgáltatásainak személyi és tárgyi feltételei a az ahhoz tartozó jogokkal és kötelezettségekkel együtt a Jogutód Társaságra mint jogutódra száll át.

A Társaságok akként rendelkeztek, hogy a korábban a Jogelőd Társaság által megkötött jótállási és karantartási szerződések alanya, jogosultja és kötelezettje a mai naptól kezdődően Jogutód Társaság.

A fentiek alapján ezúttal tájékoztatjuk, hogy az Önökkel fennálló szerződésünk javítási és karbantartási partnere cégcsoportunk részéről 2021. február 1. napjától a

Profi-Bagger Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszáma: 13-09-103459.
Adószáma: 11810872-2-13.
Székhelye: 2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 6.

A szerződés egyéb rendelkezései, feltételei nem változtak, a korábbról már ismert kollégáink változatlanul állnak rendelkezésükre.