MECALAC

Homlokrakodó gépek

A Mecalac rakodók 4 sorozata, 0,5-3 m³ közötti kanálmérettel, nagyon sokféle lehetőséget kínál az építőipari munkák területén. Az első a derékcsuklós AX típusjelzésű rakodógépek, melyek kanáltérfogata 0,7–1,6 m³ között van, szélessége pedig 1,60–1,85 m. A berendezések ideálisak még bonyolult munkaterületeken is. Az AF típusjelzéssel ellátott 4 kerék meghajtású rakodók kanálmérete 1,05 és 1,7 m³ közötti. 2 db munkahengerrel ellátott Monoboom-mal felszereltek a nagyobb termelékenység miatt. Az AS típusú rakodókat 180 ° -os forgózsámollyal és merev alvázzal látták el. Négykerék-meghajtásának köszönhetően a tökéletes stabilitás és gyors mozgás jellemzi. Ez az egyetlenek munkagép ebben a kategóriában, amelynek a billenő terhelése nem csökken a berendezés elfordítása során. A következő negyedik típus pedig a merev alvázon alapuló AT rakodók, amelyek P-teleszkópos kinematikai gémmel vannak felszerelve, így garantálva a tökéletes talajjal párhuzamos emelést.

Derékcsuklós homlokrakodók

Merevvázas homlokrakodók

Forgózsámolyos homlokrakodók


Teleszkópgémes rakodók

TÁJÉKOZTATÓ
szervezeti jogutódlásról
A Profi-Bagger Építőipari Gépkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (Jogelőd Társaság) és a Profi-Bagger Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság (Jogutód Társaság) (együtt: Társaságok) a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk”) 3:45. § (2) bekezdése a) pontja szerinti, 2021. január 31. napjáról 2021. február 1. napjára hatályosuló beolvadásos kiválást hajtottak végre. A beolvadásos kiválással összefüggő változásokat a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága 2021. január 26. napi végzéseivel bejegyezte.

Ennek értelmében a Jogelőd Társaság szerviz szolgáltatásainak személyi és tárgyi feltételei a az ahhoz tartozó jogokkal és kötelezettségekkel együtt a Jogutód Társaságra mint jogutódra száll át.

A Társaságok akként rendelkeztek, hogy a korábban a Jogelőd Társaság által megkötött jótállási és karantartási szerződések alanya, jogosultja és kötelezettje a mai naptól kezdődően Jogutód Társaság.

A fentiek alapján ezúttal tájékoztatjuk, hogy az Önökkel fennálló szerződésünk javítási és karbantartási partnere cégcsoportunk részéről 2021. február 1. napjától a

Profi-Bagger Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszáma: 13-09-103459.
Adószáma: 11810872-2-13.
Székhelye: 2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 6.

A szerződés egyéb rendelkezései, feltételei nem változtak, a korábbról már ismert kollégáink változatlanul állnak rendelkezésükre.