Matec

A Matec Industries olasz márka, amely az egész világra kiterjedő hálózattal rendelkezik, komplett vízkezelő- és szűrőberendezések tervezésére és fejlesztésére specializálódott. Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik és 3000-et is meghaladó sikeres projektet tudhat maga mögött.  A vállalat magasan professzionális csapatot kínál, amely folyamatosan naprakész a szükséges szabályozásokkal és tanúsítványokkal, biztosítva a hihetetlenül hosszú élettartamú és a legmagasabb szintű minőséget biztosító termékeket.

A Matec teljes és kulcsrakész üzemeket tervez, gyárt és telepít minden olyan ágazatban, amely szennyvízzel és iszappal foglalkozik. Legjelentősebb felhasználási területei a bányászat, az aggregátumok, a homok és kavics, a kő, a beton, a kerámia, a műanyag és az üveg, újrahasznosítás és talajmosás divíziók.

A vállalat székhelye az olaszországi Massában található, a világ legnagyobb márványkitermelő városaként ismert Carrara mellett. Műhelyük és irodáik 6000 m²-en terülnek el, itt folyik a gépek tervezése és gyártása, hogy 100%-ban ’Made in Italy’ termékeket kínálhassanak. Konszolidáltan jelen van minden kontinensen, és a globális kereskedői hálózaton túl Amerikában, Brazíliában, Indiában, Törökországban és Ausztráliában is.

Vízkezelés technológia és szűrőprés

A Matec szűrőprések öt különböző méretű választéka kiterjed a kis kapacitások és áramlási sebességek kezelését igénylő alkalmazási területektől az egész nagyokon át, Európa legnagyobb szűrőpréséig, a Megalith-ig.

A gépek mindegyike vastag lemezekből készült egyblokkos acélból áll. Plazma-, lézer- vagy vízsugaras gyártási eljárás. Külső elosztókon keresztül elvezetett tisztított víz. A legnagyobb gyártók első osztályú alkatrészei. Rozsdamentes acél tartozékok. Nagy sebességű és nagynyomású hidraulika-rendszer.

Sűrítés és pelyhesítés

Vizes osztályozás

A mosástól a szűrésig a Matec-kel, lépésről lépésre a nagyszerű eredményekhez. A vállalat innovációra törekszik, hogy teljes és hatékony berendezéseket kínáljon ügyfeleinknek az aggregátumok, az újrahasznosítás, a homokgyártás és a bányászat területén. Gépeik lehetnek helyhez kötöttek vagy modulárisak, az üzem követelményeinek megfelelően.