ALLU CRUSHER KANALAK

Az ALLU CRUSHER egy pofástörő kanál, amelyet 10-33 tonna önsúlyú kotrógépekhez terveztek.
A finnországi gyártó 3 különböző modellt gyárt, amelyeket különféle anyagok közvetlenül a helyszínen történő törésére terveztek.
Az ALLU törőkanalat úgy tervezték, hogy minden helyzetben hatékony legyen. A törőkanál oldalai egyenesek, a csúcslemez pedig szögletes. Ez megkönnyíti az anyaggal való feltöltést és kevés lehetőséget hagy törőkanál esetleges sérülésére. A lendkerék és az ékszíjhajtás az egység belsejébe kerül, hogy megóvja őket a kopástól, sérüléstől. A darálás utáni szemcseméret beállítása a lehető legegyszerűbben történik. Mindhárom ALLU CRUSHER modell esetében könnyen és gyorsan állítható be a töretméret a gépen található csapokkal. Összesen 16 különböző méretre tudunk darálni a kanalakkal.

A kanálban található két törőpofa közül, az alsó excentrikusan mozgó törőpofa segítségével a törés után az anyag szabadon áramlik a törőpofák között. Ezáltal nő az anyagtermelés kapacitása és a kanál hatékonyabban dolgozik, mint az egyéb piaci résztvevők törőkanalai. Az ALLU CRUSHER törőpofái mindkét irányba mozgathatók, így el lehet kerülni az anyag beakadását vagy beboltozódását, akár nedves anyagok feldolgozásakor is.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

  • Földmunkák
  • Építési-bontási munkák
  • Inert hulladékok feldolgozása
  • Közmű- és útépítések
  • Betonhulladék újrahasznosítás
  • Aszfalt újrahasznosítása
  • Kőfejtők hulladékkezelése
  • Betoncsőipar
  • Tégla- és kerámiaipar

ALLU CRUSHER TÍPUSOK KOTRÓGÉP ÖNSÚLY
AC 10-16 10-14 tonna
AC 20-22 15-22 tonna
AC 25-37 23-35 tonna

TÁJÉKOZTATÓ
szervezeti jogutódlásról
A Profi-Bagger Építőipari Gépkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (Jogelőd Társaság) és a Profi-Bagger Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság (Jogutód Társaság) (együtt: Társaságok) a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk”) 3:45. § (2) bekezdése a) pontja szerinti, 2021. január 31. napjáról 2021. február 1. napjára hatályosuló beolvadásos kiválást hajtottak végre. A beolvadásos kiválással összefüggő változásokat a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága 2021. január 26. napi végzéseivel bejegyezte.

Ennek értelmében a Jogelőd Társaság szerviz szolgáltatásainak személyi és tárgyi feltételei a az ahhoz tartozó jogokkal és kötelezettségekkel együtt a Jogutód Társaságra mint jogutódra száll át.

A Társaságok akként rendelkeztek, hogy a korábban a Jogelőd Társaság által megkötött jótállási és karantartási szerződések alanya, jogosultja és kötelezettje a mai naptól kezdődően Jogutód Társaság.

A fentiek alapján ezúttal tájékoztatjuk, hogy az Önökkel fennálló szerződésünk javítási és karbantartási partnere cégcsoportunk részéről 2021. február 1. napjától a

Profi-Bagger Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszáma: 13-09-103459.
Adószáma: 11810872-2-13.
Székhelye: 2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 6.

A szerződés egyéb rendelkezései, feltételei nem változtak, a korábbról már ismert kollégáink változatlanul állnak rendelkezésükre.