Bontás, beton- és aggregát technológia

Mobil betonkeverő telepek


Az SBM Mineral Processing GmbH, egy nagy hagyományokkal rendelkező osztrák cég, a természetes kő- és újrahasznosító ipar ásványianyag-feldolgozó üzemeinek és szállítóüzemeinek, valamint a kész- és előregyártott betonkeverő üzemeknek a vezető teljes körű szállítói közé tartozik. Az SBM több mint 60 éve világszerte magas igényeknek megfelelő beszállítóként ismert. A vállalat a világ több, mint 50 országában működő MFL csoporthoz tartozik. Az MFL csoport cégei komplex gépek és üzemek tervezésére, kivitelezésére és gyártására specializálódtak.
Az SBM termékportfóliójában megtalálhatók mobil és helyhez kötött ásványi feldolgozók, mint például törők, osztályozók, valamint betonkeverő üzemek, melyek mindegyikéhez biztosított a szerviz- és alkatrészellátás. Cégünk Magyarországon a betonkeverők kizárólagos forgalmazója.

 

Vízkezelés technológia és szűrőprések


A Matec Industries olasz márka, amely az egész világra kiterjedő hálózattal rendelkezik, komplett vízkezelő- és szűrőberendezések tervezésére és fejlesztésére specializálódott. Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik és 3000-et is meghaladó sikeres projektet tudhat maga mögött. A vállalat magasan professzionális csapatot kínál, amely folyamatosan naprakész a szükséges szabályozásokkal és tanúsítványokkal, biztosítva a hihetetlenül hosszú élettartamú és a legmagasabb szintű minőséget biztosító termékeket
A vállalat székhelye az olaszországi Massában található, a világ legnagyobb márványkitermelő városaként ismert Carrara mellett. Műhelyük és irodáik 6000 m²-en terülnek el, itt folyik a gépek tervezése és gyártása, hogy 100%-ban ’Made in Italy’ termékeket kínálhassanak. Konszolidáltan jelen van minden kontinensen, és a globális kereskedői hálózaton túl Amerikában, Brazíliában, Indiában, Törökországban és Ausztráliában is. A Matec teljes és kulcsrakész üzemeket tervez, gyárt és telepít minden olyan ágazatban, amely szennyvízzel és iszappal foglalkozik. Legjelentősebb felhasználási területei a bányászat, az aggregátumok, a homok és kavics, a kő, a beton, a kerámia, a műanyag és az üveg, újrahasznosítás és talajmosás divíziók.

Aggregát technológiaA MAXTEC az anyagfeldolgozó kutatót jelenti, amely a mobilitást, a termelékenységet és a biztonságot javító integrált megoldásokon keresztül szolgálja ki a globális bányászatot és aggregátipart lánctalpas mobil aprító- és szitálóberendezésekkel. Svájci Rimac gyártó és az olasz Matec együttműködés eredményeképpen jött létre. A MAXTEC a lánctalpas mobil anyagfeldolgozó berendezések teljes skáláját kínálja az aggregátumokhoz, bányászati, ipari, bontási, építési hulladékokhoz és újrahasznosításhoz mobil pofás törőkkel, mobil ütőzúzókkal, mobil rostákkal, mobil szállítószalagokkal, lánctalpas üzemekkel, valamint teljes körű anyag feldolgozó létesítményekkel.

 

TÁJÉKOZTATÓ
szervezeti jogutódlásról
A Profi-Bagger Építőipari Gépkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (Jogelőd Társaság) és a Profi-Bagger Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság (Jogutód Társaság) (együtt: Társaságok) a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk”) 3:45. § (2) bekezdése a) pontja szerinti, 2021. január 31. napjáról 2021. február 1. napjára hatályosuló beolvadásos kiválást hajtottak végre. A beolvadásos kiválással összefüggő változásokat a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága 2021. január 26. napi végzéseivel bejegyezte.

Ennek értelmében a Jogelőd Társaság szerviz szolgáltatásainak személyi és tárgyi feltételei a az ahhoz tartozó jogokkal és kötelezettségekkel együtt a Jogutód Társaságra mint jogutódra száll át.

A Társaságok akként rendelkeztek, hogy a korábban a Jogelőd Társaság által megkötött jótállási és karantartási szerződések alanya, jogosultja és kötelezettje a mai naptól kezdődően Jogutód Társaság.

A fentiek alapján ezúttal tájékoztatjuk, hogy az Önökkel fennálló szerződésünk javítási és karbantartási partnere cégcsoportunk részéről 2021. február 1. napjától a

Profi-Bagger Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszáma: 13-09-103459.
Adószáma: 11810872-2-13.
Székhelye: 2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 6.

A szerződés egyéb rendelkezései, feltételei nem változtak, a korábbról már ismert kollégáink változatlanul állnak rendelkezésükre.