Szerviz, alkatrészrendelés

Szakképzett kollégáink külső helyszínen vagy jól felszerelt műhelyünkben gyors és hatékony segítséget nyújtanak munkagépe meghibásodása esetén.

Kollégáink 1993 óta magas szintű ismereteket halmoztak fel mind az építőipari, mind a hulladékfeldolgozó gépek és berendezések szervizelése terén. A Profi-Bagger Szerviz Kft. 2021 óta külön cégként folytatja tevékenységét. Munkagépek és azok karbantartását és javítását is vállaljuk, legyen az cégünktől vásárolt vagy máshonnan beszerzett eszköz.

Az eladásra kínált gépek átadás előtt teljes átvizsgáláson esnek át, így azt Ön munkára készen kapja meg. Emellett fontosnak tartjuk, hogy a vevőre talált gépek további sorsát követve, azok üzemóra szerinti, időszakos átvizsgálását és esetleges hibainak javítását akár a helyszínen is elvégezzük

Nem csak az általunk forgalmazott gépeket javítjuk, hanem a hozzánk forduló külsős ügyfelek problémáinak megoldásában is közreműködünk, legyen az egy apró hiba, vagy akár egy teljes felújítás.

Szerviz-bejelentkezéshez kérjük kattintson ide és töltse ki az űrlapot.

Szervizünk zökkenőmentes működéséhez elengedhetetlen a jól működő alkatrészellátás, melyet ügyfeleink részére folyamatosan biztosítunk. Széles körű kapcsolataink révén, számos géptípushoz rövid időn belül beszerezzük a megfelelő alkatrészt.

Alkatrészigényléshez kérjük, töltse ki Alkatrész igénylő űrlapunkat.

Szerviz-bejelentkezés

Kérjük töltse ki az adatokat. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Alkatrészrendelés

Kérjük töltse ki az adatokat. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!