BEMUTATKOZÁS

A Prodecologia vállalatot 1993 júliusában alapították tudományos és gyártótevékenységek folytatására. Fennállása alatt vezető szereplővé vált Kelet-Európában és a FÁK-országokban a mágneses, elektrosztatikus és örvényáramú szeparátorok, a fémdetektorok, valamint az ipari mágneses vízkezelő rendszerek tervezése és gyártása terén.

A vállalat termékei a világ 41 országába jutnak el, 58 szakterület szereplői használják őket többek között fémek kinyerésére elektromos kábelek, nyomtatott áramkör lemezek, elektromos és elektronikus berendezések hulladékaiból; polimerek keverékeinek szétválasztására; ásványok és nemfémes anyagok dúsítására; fémkohászati salak leválasztására, szilárd ipari és háztartási hulladék szeparálására; annak megakadályozására, hogy az élelmiszerek előállításuk során fémmel szennyeződhessenek; műszaki berendezések meghibásodásának megelőzésére; a porcelán fehér színének intenzívebbé tételére; gumiabroncsok, forgácslemezek, cement, hőálló anyagok és üveg minőségének javítására; ipari víz tisztítására.

Az eddigi tapasztalatok és a világ élvonalába tartozó mágneses berendezések tervezése és gyártása melletti elkötelezettség együttesen azt eredményezi, hogy a vállalat a világ legjobb gyártóitól származó komponensekből felépülő, korszerű berendezéseket állít elő. Termékei ennek megfelelően megbízhatóak, magas minőségűek, nagy teljesítményt nyújtanak, hatékonyak és energiatakarékosak, továbbá egyszerű kialakítás és üzemeltetés jellemzi őket.