A TRANSFORMER KANALAK ELŐNYEI?

Az ALLU TRANSFORMER kanál egy homlokrakodókhoz, kotrógépekhez és kompakt rakodókhoz csatlakoztatható hidraulikus őrlő-rostáló berendezés, amely nagymértékben megkönnyíti a munkát.

A lényeg a hatékonyság: a TRANSFORMER kanál szükségtelenné teszi egy homlokrakodó/kotrógép és egy különálló őrlőberendezés helyszínre szállítását. Helyette ezzel a kanállal elvégezhető a feldolgozandó anyag rostálása, őrlése, porítása, levegőztetése, keverése, szétválasztása, adagolása és rakodása. Ami a lényeg: a feldolgozott anyag átalakítása. Az építőipari hulladékból például kőzúzalék lesz. Ez a technológia valóban mindent átalakít maga körül, növelve a kapacitást és a nyereségtermelő képességet. A sokoldalú TRANSFORMER kanalak gyakorlatilag bármilyen anyag feldolgozására alkalmasak, a humuszon, a szennyezett földön és az agyagon át a tőzegig, fakéregig és komposztig.

A kanalak alkalmazhatók továbbá biológiai eredetű hulladékok, építési-bontási hulladékok, zúzott aszfalt, szén, olajpala, vagy mészkő feldolgozására is. Az őrlő-rostáló kanál gyakorlatilag egy bárhol bevethető, mobil gépegység. A TRANSFORMER kanál az alap munkagépet mobil anyagfeldolgozó üzemmé alakítja, miközben csökkenti az Ön beruházási és üzemeltetési költségeit. Használatakor csökken a szállítási költség, az üzemanyag és az energiafelhasználás, és nincs szükség elektromos áram biztosítására a munkavégzés helyén.

A TRANSFORMER technológia forradalmasítja a hulladékkezelést: nagyobb kapacitás, nagyobb mobilitás és nagyobb hatékonyság elérhető el a kanalak használatakor.

ALLU MUNKAESZKÖZÖK ÉS FELHASZNÁLÁSI CÉLOK.

Az ALLU TRANSFORMER sokoldalúan használható technológia, amellyel idő takarítható meg. Keverjen, levegőztessen és őröljön egyetlen munkamenetben. Az eredmény magáért beszél.

A TRANSFORMER termékcsalád a rostakanalak és őrlő-rostáló kanalak legszélesebb választékát kínálja a piacon, amelyben szinte bármilyen méretű alapgéphez illő munkaeszköz megtalálható. A legkompaktabb ALLU DL szériától az ALLU M szériáig akár 160 tonnás rakodógépekre felszerelhető kanalaink 8-150 mm-es szemcseméretű anyagok rostálására és őrlésére alkalmasak, így ideálisak számos felhasználási célra.