Doppstadt

Doppstadt

Hulladék kezelő, előkészítő gépek
DOPPSTADT, a környezeti technológiák specialistája, az újrahasznosítási folyamathoz szükséges technológiai berendezések teljes sorát kínálja
mobil és telepített változatokban.

Telepített eszközök

A DOPPSTADT telepített berendezéseinek előnyei a robosztus felépítés, változatos alkalmazhatóság, egyszerű kezelhetőség. Ezek a gép és eszköz változatok különböző felhasználási célokra lettek kifejlesztve. A feldolgozandó anyag egyszerűen és gazdaságosan kezelhető. A feldolgozási folyamat során, új és értékes anyagok kerülnek előállításra, amik visszaforgathatók az anyagáramba. Telepített üzemek számára az önálló gépek igény szerint kombinálhatók gyártósort alkotva, melyek így a hasznosítási folyamat különböző lépéseit tudják ellátni.

A Doppstadt előaprítók egydobos rendszerű, lassú fordulatú előaprítók (shredder), melyeket a biomassza feldolgozásnál, komposztálásnál és a hulladékokból előállítható másodlagos tüzelőanyagok (RDF) előállításánál használják. Alkalmasak fahulladék, raklap, zöldhulladék-nyesedék, bio-hulladékok, vegyes építési törmelék, tuskó, farönk, magas zavaróanyag tartalommal rendelkező kommunális- és ipari hulladékok aprítására.

Bővebben

profibagger_vegleges_traderbe