Doppstadt

Hulladék kezelő, előkészítő gépek
DOPPSTADT, a környezeti technológiák specialistája, az újrahasznosítási folyamathoz szükséges technológiai berendezések teljes sorát kínálja
mobil és telepített változatokban.

Mobil eszközök

A DOPPSTADT mobil berendezéseinek előnyei a változatos alkalmazhatóságukban rejlik. Az input anyagáram egyszerűen és gazdaságosan kezelhető és feldolgozható az adott helyszínen. A feldolgozási folyamat során, új és értékes anyagok kerülnek előállításra, amik visszaforgathatók az anyag körforgásba. Mobil üzemek számára az önálló gépek igény szerint kombinálhatók gyártósort alkotva, melyek így a hasznosítási folyamat különböző lépéseit tudják ellátni.

A Doppstadt előaprítók egydobos rendszerű, lassú fordulatú előaprítók (shredder), melyeket a biomassza feldolgozásnál, komposztálásnál és a hulladékokból előállítható másodlagos tüzelőanyagok (RDF) előállításánál használják. Alkalmasak fahulladék, raklap, zöldhulladék-nyesedék, bio-hulladékok, vegyes építési törmelék, tuskó, farönk, magas zavaróanyag tartalommal rendelkező kommunális- és ipari hulladékok aprítására.

Bővebben

A Doppstadt kalapácsos aprítók nagyteljesítményű, sokoldalú, a legtöbb aprítási feladat elvégzésére alkalmas aprítógépek. A gépekkel elvégezhető aprítási feladatkör az ipari fahulladékok, raklapok, zöld-hulladék, nyesedék, farönkök, tuskók valamint a bio-hulladékok aprításától egészen a tüzelőanyag-pótlók, másodlagos tüzelőanyagok finomaprításáig terjed. Mint utóaprító jól kombinálható a DOPPSTADT DW sorozat előaprítóival vagy az SM sorozat dobrostáival egy homogén összetételű és tiszta apríték előállításához.

Bővebben